Qui Som

Sobre Nosaltres

Art & Design Girona neix de la tradicional i prestigiosa indústria d'imatgeria religiosa. A través de I+D+i, ens hem expandit a altres sectors. Actualment, dissenyem i fabriquem per reconegudes marques i cèlebres xefs, reproduïm escultures de famosos artistes, i col•laborem amb estudis de disseny i arquitectura guardonats amb premis nacionals i internacionals.


A Art & Design Girona apliquem les noves tecnologies sense perdre l'essència de les tècniques tradicionals de fabricació.


Una fórmula única i idònia que ens permet oferir els beneficis de la tradició i la innovació: fabricació totalment personalitzable en geometria, mida o acabat i una completa flexibilitat en les quantitats reproduïdes, des d'una unitat a tirades de llarga fabricació.


És aquesta recerca constant de noves aplicacions la que ens ha portat a descobrir i fabricar materials únics. És el know-how d’hores d'investigació i experimentació el que ens fa crear geometries que semblen impossibles i acabats amb materials que desafien les tècniques estandarditzades de fabricació.


Experimentació fins a l'excel•lència.

Per què escollir-nos?

MANUFACTURACIÓ SENSE LÍMITS

En el nostre equip comptem amb professionals especialitzats per sector, material i tipus de fabricació per poder oferir un gran ventall de materials, tècniques i acabats que s'ajustin al teu projecte i pressupost. Ens encarreguem de tots els aspectes de la fabricació, des del motlle fins al empaquetat de la peça o instal•lació, mantenint durant tot el procés nostres alts estàndards de qualitat.

QUALITAT I AUTENTICITAT

Apliquem exhaustius controls de qualitat a totes les peces i proveïm les peces signades, amb número de sèrie i certificat d'autenticitat.

DISSENY I DESENVOLUPAMENT

Posem a la teva disposició el nostre equip intern de disseny si ho necessites. Si ja en disposes d'un, ens adaptem al teu procés de disseny i desenvolupament. Oferim múltiples tècniques de prototipat al moment, tant tradicionals com digitals. Col•laborem amb arquitectes, dissenyadors, artistes i escultors.

MÀXIMA FLEXIBILITAT

Flexibilitat en tècniques i en unitats de fabricació. Gràcies al nostre equip multidisciplinari posem a la teva disposició múltiples solucions per als teus projectes. Realitzem des de fabricacions unitàries a tirades de llargues unitats.